Om oss

Om oss

Vi på Tille Bygg är ett byggföretag i Stockholm som kan erbjuda dig en rad tjänster som behövs i ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Bland våra tjänster vi erbjuder är målning vår främsta specialitet och vi kan måla allt från snickerier till fasader. Eftersom vi både målar inomhus och utomhus har du fördelen att slippa besväret med att anlita olika byggföretag – vi ordnar allt åt dig! Förutom målning erbjuder vi enklare snickeritjänster som att montera en dörr eller lägga ett nytt parkettgolv. Vidare har vi ett nära samarbete med andra byggföretag och kan därför hjälpa dig med en rad ytterligare tjänster som kan vara: avloppskontroll och rengöring, diskmaskinsinstallation, kakel och klinker samt installations av VVS.

 

Vänta inte med att förvandla ditt hem och kontakta Swekan för ett kostnadsfritt prisförslag!

Går du i tankarna om att renovera ditt hus?

Pålitliga & snabba tjänster

Högsta prioriteten hos oss på Tille Bygg är att erbjuda pålitliga och snabba tjänster till våra kunder. Hos oss är kundens behov och önskemål alltid högsta prioritet och vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Genom vår erfarna och utbildade personal är vi reda att förvandla ditt hem och göra dig positivt överraskad. För att åstadkomma detta lyssnar vi mer än gärna på din vision och införlivar dina idéer i vårt arbete. Från vårt första möte med dig till det att projektet är slutfört är vi uppmärksamma på dina idéer och synpunkter.

Även om vi vet att många företag säger det, så menar vi genuint det vi säger med handling. Vi ägnar vår fulla uppmärksamhet till varje projekt, oavsett hur litet eller stort det är.